Skolereglement

Østfold Trafikkskole AS

Skolereglement

SKOLEREGLEMENT FOR ØSTFOLD TRAFIKKSKOLE AS

 

Skolens undervisningsplan for teoretisk og praktisk opplæring bygger på Lærerplan klasse B, som er fastsatt av Vegdirektoratet. Skolen plikter å følge denne planen under opplæringen.

Vi lover at vi skal gi deg en faglig opplæring tilpasset dine behov og ønsker. Myndighetene har satt enkelte krav som vi som trafikkskole må forholde oss til. I de tilfeller vi ikke kan etterkomme dine ønsker har du krav på å få snakke med faglig leder. Faglig leder er øverste ansvarlige ved trafikkskolen og har fullmakt til å ta avgjørelse på vegne av trafikkskolen.

 

Undervisningstider

Tidspunkt avtales individuelt med trafikklærer eller skolen. En kjøretime varer i 45 minutter og er en blanding av praksis og teori. Vi kjører som regel dobbeltimer. Ordinær tid er 08:00 – 16:00 fra mandag til fredag. Noen lærere har til tider mulighet til å kjøre utover disse tidene. Dette avtales med den enkelte lærer. Elevene møter vanligvis på vårt kontor, men henting andre steder kan avtales innenfor rimelighetens grenser.

 

Avbestilling av timer

Ønsker du å avbestille kjøretimer, må dette gjøres før kl. 12:00 siste virkedag før timen. Dvs at mandagstimer må avbestilles før kl. 12:00 på fredag. Timer som blir avbestilt etter dette må betales i sin helhet.

For avbestilling av Sikkerhetskurs på bane, den første langkjøringa og den andre langkjøringa er avbestillingsfristen 3 dager før avtalt tid.

Førerprøver må avbestilles senest 2 dager før prøva, ellers må eleven betale gebyr til Statens vegvesen.

Ved legeerklæring så betales halv pris.

 

Timer skolen må avbestille

På grunn av sykdom, teknisk svikt og lignende beklager vi å måtte ta forbehold om at bestilte timer må strykes. Det vil i så tilfelle bli gitt beskjed i så god tid som mulig.

 

Betaling

Kjøretimer skal være betalt før den starter. Betaling skjer via nettbank, vipps, kontant eller kortbetaling.

Dersom vi må sende faktura vil vi ta et administrasjonsgebyr på kr. 90,-.

 

TABSelev

 

Alle elvene hos oss har sin TABSelev. Her ser man til enhver tid saldoen og når neste avtale er.

Ta kontakt

Åpningstider

Vi har åpent kl. 8-16 mandag til torsdag i Halden, kl. 9 - 16 i Rakkestad.
Fredag har Halden åpent fra kl. 8 - 13.
Telefontid fra kl. 9